Ах, този Шелдън Купър

Споменавала ли съм, че съм фен на комедийния сериал “Теория за големия взрив”? По принцип избягвам да пиша по теми, които не са обвързани с тематиката на блога ми, но този път ще направя изключение. И ще си струва!

Защото как само завърши тазгодишния сезон, а!? Всеки, който е попадал на някой и друг епизод на сериала, няма как да не е виждал образа на богомолообразния, но симпатичен и все пак леко досаден, но пък толкова забавен… гений Шелдън Купър. Патологично асоциален, със съмнително чувство за хумор, никакъв усет за сарказъм и все пак с толкова верни приятели, които държат на него. Та чак има и собствена приятелка, която го обича. Сещате се за Ейми, предполагам? Една също толкова приятна, леко странна, но пък страшно симпатична представителка на дамското съсловие на научните гений.

tumblr_npa84zRLiz1tyi1txo1_1280Двамата са перфектни един за друг, но едва ли сте виждали по-странна връзка от тяхната. Имат си Договор относно връзката им, определени вечери, които да прекарват заедно и период, през който се провеждат. Чисто платонически отношенията им са далеч от тези на нормална двойка, но… гледахте ли финала на сезона!?

Шелдън извади годежен пръстен! Кой би предположил, че нещо такова ще дойде точно от него? Със сигурност не и аз… Адмирации за сценаристите, защото са си свършили работата брилянтно. Дадоха на всички зрители тема за размисъл, над която да си блъскат главите поне до септември.

Ах, този Шелдън Купър
Rate this post

Google+ Comments

  1. Lucy_91 says:

    Хахах и аз го гледах този епизод. Останах шашардисана, честно! Все едно някой ми лисна кофа ледена вода на лицето 😀

  2. Believe says:

    Сладур ненагледен! Един от най-добрите съвременни комедианти 😉

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.