Ако парите са ти недостатъчни – MicroCredit

Истината за това колко пари са ни нужни на месец е тази, че колкото повече получаваме и изкарваме, толкова повече харчим. Само че когато изникне непредвиден голям разход, липсата на значителни спестявания прави месеца тежък. Е, тогава на помощ идват бързите кредити от MicroCredit.

И реално, ако се замислим, всеки от нас в младите си години, когато не е имал опит и се е съгласявал да работи за смешни суми като заплата, е съумявал да се справи с тези пари и да живее един сравнително приличен младежки живот. С течение на годините и натрупването на опит и познания, съответно и заплатата продължава да расте. А с нея и нещата, които си позволяваме. Все повече и повече. Стандартът ни на живот се покачва леко и някак си не можем да си представим да се справяме с онези смешни заплати, които сме получавали преди, камо ли да заделим някой лев настрани. И когато възникне нещо непредвидено, положението става още по-трудно. Е, всъщност не е толкова сериозно. Просто трябва да направим още едно действие, присъщо за възрастните хора – да се възползваме от бързите кредити, предлагани от MicroCredit.

Да, присъщо е за възрастните хора, защото когато сме по-млади се страхуваме, че няма да можем да си изплатим вноските, че нещо ще ни излъжат или просто ни е страх, защото така сме възпитани – да не взимаме кредити защото „всички са маскари“. Но реално, ако погледнем малко към по-развитите държави в икономическо отношение, ще разберем, че техните икономики в голяма част се градят на предоставените кредити. А хората напълно осъзнато взимат решение да получат пари назаем от банка или небанкова финансова институция. С тази разлика, че на запад този тип финансова грамотност е част от общата култура на обществата им. А в България тепърва започваме да се запознаваме с ползите и удобствата от това да взимаме бързи кредити при необходимост.

А предимствата за нас от потребяването на продуктите на MicroCredit са значителни. На първо място, разбира се, е това да получим определена сума пари, която ни е необходима. Сумата се отпуска с минимална документация, без обезпечение или поръчители, а при някои от продуктите и без доказване на доход. Бърз кредит може да се заяви онлайн, в един от 70-те локални офиси в цялата страна, както и на определения за това телефон. Изплащането му се осъществява на равни седмични или месечни вноски – възможност удобна за потребителите, така че да съобразят връщането на взетите пари назаем със своите индивидуални възможности. Парите се получават бързо и лесно в брой или по банков път, а връщането на сумата може да се случва отново по предпочитание на клиентите – лично на консултант в удобно за клиента време и място, в офис на MicroCredit или по банков път.

И ето, че бързо, лесно и удобно можем да запълним финансовите дупки в бюджета си, без да е настъпил апокалипсис.

Google+ Comments

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.