Да посрещнем най-романтичния месец

Обичам февруари! Това е най-романтичният месец в годината и не го казвам само защото Свети Валентин е на две седмици разстояние. Има нещо специфично в целия февруари. Дали защото все още е студено, но тайничко започваме да мечтаем за топли, летни и романтични вечери, за обиколки с любимия под ръка и похапване на вкусни шоколадови торти под лъчите на залязващото слънце… Може би хората стават по-романтични и по-мили през февруари. Може би любовта е във въздуха и й се наслаждаваме някак неусетно. Не мога да определя причината, но февруари наистина ми е сред любимите месеци.

Неприятното при този месец (поне от моя гледна точка) е, че е по-кратък от другите дни и всичко приключва прекалено бързо. Неприятна е комерсиализацията на Деня на влюбените, когато двойките се впускат да си купуват евтини подаръци,  чувстват се едва ли не длъжни  да празнуват и да си изкарат хубаво, все едно не могат да го направят и през останала част от годината.

Въпреки всичко обаче нека се насладим изцяло на февруари. Най-романтичният месец от годината се случва веднъж на 12 месеца и заслужава да го отпразнуваме с поне едно парче торта от близката сладкарница.

Hello-February-2

 

Да посрещнем най-романтичния месец
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.