Да се понесем по вълните на любовта

loveЧувате ли музика в ушите си дори когато наоколо е тихо? Усмихвате ли се без причина, когато се сетите за нещо приятно? Обземат ли ви позитивни мисли за бъдещето? А тези мисли отвеждат ли ви всеки път на едно и също място? Тук навярно се е намесила някаква магическа сила в лицето на Нейно Величество Любовта. Тя ви е хванала за ръка и ви води в непознати за вас светове, а вие никак не се противите. Магия или не, това чувство е толкова завладяващо, че искате да го запазите завинаги.

Противно на всички схващания не вие намирате любовта, а тя вас. Затова няма смисъл да я търсите под дърво и камък и да се депресирате, че в този момент отсъства от живота ви. Тя ще дойде, когато сама реши, че сте готови за нея. Ще ви подкоси, ще ви накара да мечтаете, ще ви даде топлина и усещане за сигурност.

Любовта ще пренареди целия ви свят. За един миг приоритетите ви ще се променят, неусетно почти. Ще започнете за чувствате човека до себе си като част от вас. Неговите тревоги ще са и ваши, радостите също. Когато не се виждате, ще започне да ви липсва, много. Ще усетите как ще ставате все по-зависими един от друг. И не че не можете без този човек, а просто не искате. С времето двамата ще си създадете свят, в който всеки един от вас да се чувства удобно. Това никак не е лека задача, но ще я преодолеете заедно и ще изградите бъдещето такова, каквото искате да бъде.

Google+ Comments

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.