Жената трябва да вдъхновява мъжа си и да му бъде муза

muzaЗдравейте, скъпи читателки! Днес ще се опитам да ви дам някои съвети за това, какво трябва да направите, за да не се променят с времето отношенията ви с човека до вас, а винаги да си останат ярки и трепетни като в началото.

Има едно общоприето мнение – то между другото намира и доста сериозни основания в реалността, – според което до сватбения си ден момичетата изглеждат цъфтящи нимфи, а после се превръщат в запуснати гъсеници. Обикновено, ако едно момиче е добре облечено, красиво и се усмихва много – значи е свободно. Дайте да видим обаче какво се случва с прекрасните създания.

Момчетата се влюбват в ярка и жизнерадостна девойка, която като слънчев лъч осветява живота им. Е, кой не обича слънчевата светлина, мъжете  си загубват ума и правят предложение. На сватбата половинката им е красива като никога и те предчувстват, че това ще е тяхната муза и вдъхновение за цял живот.

Но… Не минава много време и пред очите им слънчевата светлина избледнява. Няма го бляскавото и впечатляващо момиче – на негово място е дошла една вечно навъсена и недоволна от нещо жена, постоянно мрънкаща и търсеща сметка за нещо, със не особено поддържан външен вид. Абе с две думи – нищо общо с това, което може да бъде муза, вдъхновение и стимул за успех за един мъж.

Е, едва ли ще ви учудя, ако ви кажа какъв е логичният край на подобни истории.

Затова, скъпи момичета, не се поддавайте на инерцията, не мислете, че победата и спечелването на сърцето на мъжа до вас е окончателна и няма нужда да полагате усилия да бъдете интересна, изненадваща и желана. Мъжете обичат жени, прекрасни в своята простота, непредсказуемост и женственост. Именно те ги вдъхновяват за велики дела. А коя жена не иска да е муза за мъжа до себе си!?

 

 

Жената трябва да вдъхновява мъжа си и да му бъде муза
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.