Животът на разсеяния човек

Случвало ли ви се е да забравите нещо? Със сигурност отговорът на този въпрос ще е “да”. Но случва ли ви се постоянно да забравяте и то важни неща. Да имате попадения след попадения?

Например, да си забравите личната карта, когато отивате на екскурзия в чужбина. И да осъзнаете, че сте го направили на граничния контрол на летището? Не?! Е аз познавам човек, който го направи. Тя е способна да направи всичко и за съжаление ние сме толкова свикнали с това, че вече не обръщаме внимание на всяка поредна глупост, която прави.

Последното велико попадение е купуване на билети за представление. На пръв поглед нищо и никаква работа. Купува тя билети за съответната постановка за шест души. Идва времето да се ходи на съответната постановка и се оказва, че всъщност не се знае къде са съответните билети. Тук билети, там билети, няма билети. Какво всъщност се е случило?

Ами никой не може да отговори на този въпрос, защото никой от нас не разбира процесите, които протичат в мозъка й. След всички телефонни разговори и прочие с институциите, които продават билетите, стигнахме до заключението, че най-вероятно въобще не ги е купила. Но най-забавното е, че ни събра пари за тези билети, и беше сигурна, че се е случило.

Ами дано сме живи и здрави и следващия път ще знаем, че не трябва да й поверяваме така отговорна задача

Животът на разсеяния човек
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.