Как богатият човек да намери половинката си

Здравейте, читатели и приятели на блога ми! Днес ще се постарая да отговоря на един въпрос, който много често се явява много важен в интимните отношения – за любовта и парите. Но в една негова част, която касае – по обясними причини – по-малък процент от нас.

realloveКакто може би знаете, парите много променят хората и по правило отношенията на богатите хора със срещуположния пол често са далеч от желаното. В какво се корени причината и как може да се промени тази ситуация?

Всеки човек очаква от отношенията си с партньора доверие, взаимност, искреност, да го обичат, ценят, да не го ревнуват без причина. Но да се случи всичко това, съвсем не е лесно, особено при хората с по-стабилни финансови възможности. Много често те се страхуват – и в повечето случаи не без основание – да подходят към какъвто и да е контакт и да открият душата си, подозирайки, че интересът е не към самите тях, а към размера на банковите им сметки.

На пръв поглед изглежда, че хората, преуспяващи във финансовата сфера, са напълно щастливи и нямат никакви проблеми. Но това съвсем не е така. Защото е факт – те  наистина привличат златотърсачки или златотърсачи.

И да преминем към главното – как да открият истинското щастие и истинския интерес от лъжовното и комерсиалното. На първо място – проблемът не трябва да се драматизира, човек не трябва да става прекалено мнителен в тази посока и да се фиксира в него. Има много прост начин да се направи тест за намеренията и чувствата на човека отсреща, особено в случаите, в които той няма предварителна информация  – просто не демонстрирайте актуалното си материално състояние и възможности, поне не в началото или до момента, в който се убедите, че срещу вас стои човек с истински и искрени пориви.

 

Как богатият човек да намери половинката си
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.