Как да разберем, че един мъж е женен?

jenenЗдравейте, приятелки романтички! Днес темата е насочена към дамска аудитория. Всяка едно от нас прави личните си избори на партньор и винаги съм се пазила от това да се намесвам назидателно в тях. Има жени, за които не само не е проблем връзка с женен мъж, но даже поради определени причини е предпочитан вариант, има обаче и такива представителки на нежния пол, за които такъв род отношения са недопустими. Е, към втората група е насочена днешната ми статия. Как може да разберем дали един мъж, към когото имаме интерес или той проявява такъв към нас, е женен!

Ще кажете – много лесно, по брачната халка. Да, ама много мъже предпочитат да не носят на ръката си този символ на брачния съюз. Да попитаме направо, не е много удачен и надежден вариант – може да ни излъже или пък да се обиди. Затова, ако имате даже и най-бегли подозрения за брачния статус на човека срещу вас, е добре да бъдете малко по-наблюдателни, да наблюдавате поведението му и да видите онези знаци, които могат да го издадат.

Първият сигурен издайнически белег в тия времена на мобилна комуникация е джиесемът. Ако през пет минути излиза, за да проведе уж важни разговори по работа, които не могат да се случат пред вас, трябва да светне червената сигнална лампичка за опасност.

Ако след приятна, емоционална и романтична вечер ви предложи да отидете в хотел с почасово плащане, това освен че е обидно, означава, че проектопартньорът ви разполага с ограничено време и в дома му не го чака единствено любимата му котка.

Дълъг и пространствен монолог за това как истинските романтични жени са на изчезване и са останали само меркантилни, може да се окаже прелюдия към предложение да му станете любовница.

Ако по време на разходките ви или вечери и обеди в ресторант той постоянно се оглежда напред, назад и настрани – то със сигурност се притеснява от среща с познати.

Е, следете за тези неща. Може подозрителността ви да се окаже напразна, но честно казано, в повечето подобни случаи съмненията се потвърждават. И ако сте от жените, за които вариантът връзка с обвързан мъж е неприемлив – колкото по-рано разберете истината, толкова по-добре.

 

Как да разберем, че един мъж е женен?
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.