Как да се възползваме от най-романтичния месец?

Обичам септември! Ако знаете от колко време съм си наумила да напиша тази статия и само чакам да настъпи заветния момент. Подарявам ви моите 5 любими занимания на открито, които да споделите с любимия човек през следващите 30 дни:

Разходка в парка

Може да ви звучи банално, но го направете. И докато се разхождате, вгледайте се в света около вас. Септември е толкова красив, толкова цветен и така романтичен. Хванете любимия/любимата под ръка, вземете си хубаво кафе за из път, седнете на някоя пейка в парка и се отдайте на спомени и приятни разговори. Обещавам ви, че ще се почуствате една идея по-близки след това.

Наблюдаване на залеза

Залезите през септември са най-красивите в годината. Небето почти всяка вечер е заоблачено, което превръща всеки залез в уникален. Нюансите на жълто, червено, оранжево, лилаво и синьо са почти безкрайни. Да наблюдаваш как за 15-20 мин. слънцето се скрива във феерия от цветове е много романтично и успокояващо. Опитайте!

 

„Снежни“ ангели от листа

Събудете детето в себе си и направете един ангел в купчината листа. Забавно е, но ако все пак не желаете да го направите, имам и друга алтернатива. Просто ритнете някоя купчина листа. Завъртете се няколко пъти в нея и се посмейте заедно.

Споделете един чадър в есенния дъжд

Така ще имате причина да сте по-близо един до друг в преносен и в буквален смисъл. Стиснете ръката на мъжа до себе си, облегнете се на рамото му и се насладете на мига. Дъждовете през септември са много приятни – по-скоро разхлаждащи, отколкото студени.

Вечеря на терасата

Ако имате открита тераса с приятна гледка, използвайте я. Сгответе нещо вкусно, което половинката ви харесва. Купете вино, което подхожда на ястието, и запалете няколко свещи. Романтичната вечеря винаги е добър избор, без значение дали я правите с или без повод.

Google+ Comments

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.