Как се променят мъжете, когато направят предложение за женитба

Здравейте, приятели романтици! Досега неведнъж сме обсъждали какви трансформации претърпяват жените, когато от свободни станат обвързани или направо омъжени. Подобни изменения обаче се случват не само при нежния пол, те не подминават и мъжете. И за да бъда максимално обективна и полезна, днес ще поставя на дневен ред и тях, като подчертавам, че информацията е ориентирана предимно към дамската публика. Разбира се, нито една от тези трансформации не може да бъде определена автоматично като положителна или отрицателна – въпрос на гледна точка. Затова, без да давам оценки, просто ги набелязвам – за да бъдете подготвени за това, как ще се измени вашият избраник след предложението! 🙂

На първо място мъжете стават по-пестеливи, да не кажем стиснати. Мисълта, че оттук нататък той вече ще се грижи не само за себе си, но и за семейство, неминуемо го води до идеята, че той трябва да започне да управлява по-икономично финансовите си ресурси. Не се учудвайте, ако започне да гледа с недоволство на любимите ви – безполезни за него разходи.

Подгответе се да започне охотно да ви запознава с приятелите си. Логично – ако е решил да прекара с вас остатъка от живота си, той ще бъде горд да сподели направения избор.

Ако до момента е гледал с лека досада на вашите роднини, бъдете сигурни, че предстоящите семейни връзки го свързват с хората, които обичате. Затова той ще иска да научи повече за тях. Вероятно ще започне да общува много повече с вашия баща, надявайки се научи какви качества бихте се радвали да видите в него и по този начин да се приближи максимално до идеала ви за мъж.

Много е вероятно мисълта, че скоро ще приключи с ергенския живот, да го подтиква да доказва преди всичко пред себе си, че новият му статус няма да го направи затворник. Ще започне да прекарва повече време с приятели. Не се вълнувайте прекалено и не създавайте проблеми за това. Виждайки, че вие напълно спокойно приемате тази ситуация, той ще престане да си въобразява и притеснява, че му предстои да прекара вечерите от останалия си живот между четири стени. 🙂

 

Как се променят мъжете, когато направят предложение за женитба
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.