Какво си присвоиха жените от мъжкия гардероб

Така… днес ще си говорим за мода. Ще хвърлим поглед върху мъжкия и женския гардероб, за да разкрием кои са онези дрехи и аксесоари, които жените уж случайно (ама не съвсем) са присвоили от по-силния пол.

pantsЗапочвам най-напред с панталоните, няма как да е иначе. Това първата дреха, която сме “откраднали” и откакто сме го направили, не си и помисляме да я върнем на мъжете. Панталоните имат толкова разнообразни кройки, модели и вариации, че модният женски свят ще бъде лишен от едно безценно бижу, ако трябва да разчитаме единствено на поли и рокли.

Под №2 поставям сакото. Вталено, право, късо, дълго като блейзър и т.н. И неговите модели са станали все по-разнообразни, откакто Коко Шанел подари и прекрои за дамите тази уж мъжка дреха! Нека да й благодарим задружно 😉

Free-shipping-fashion-2013-flats-for-women-Oxfords-shoes-woman-casual-Ladies-new-girls-female-lace№3… обувките! Започнахме с маратонки, кецове и кубинки, за да стигнем до съвременните оксфордки, които набират все повече популярност сред модерните дами. Много ги харесвам, защото се комбинират лесно с разнообразни тоалети и са изключително удобни, когато се налага да сме на крак цял ден.

Под №4 са ризите. Разнообразието и при пях е изключително богато и дава широко поле за модни експерименти. Както и да поглеждаме на ситуацията, жените могат да носят една риза по няколко различни начини, докато мъжете знаят един, най-много два. Да не пропускаме и факта, че ризите са удобни, могат да са вталени, но и широки, лесно прикриват urlнякои по-заоблени форми от женското тяло. Освен това множеството им десени ни предоставя шанс да експериментираме в стайлинга и да правим различни комбинации.

№5… е отреден за вратовръзката и папионката. На пръв поглед изглеждат странно, добавени в женския гардероб, но на практика това са два модерни аксесоара, които вече могат да се намерят и в дамското облекло. Поровете се за модели на някои по-известни дизайнери и ще видите, че вратовръзки и папионки присъстват в дамските им линии и изглеждат доста добре.

Какво си присвоиха жените от мъжкия гардероб
Rate this post

Google+ Comments

  1. Fashion girl4e says:

    олеее, тази с папионката е много сладка. Не ми беше хрумвало, че такива мъжки аксесоари могат да се използват и в женския гардероб. харесва ми, ще взема и аз да пробвам 🙂

  2. Зорка says:

    Мъжки, мъжки, колко да е мъжки 😀

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.