Любовта е опиат (с Джейк Гиленхал и Ан Хатауей)

Покрай коледните и новогодишни празници разполагах с повече свободно време от обикновено. Нормално, нали? Посъбраха ни се почивни дни, излежавания до обяд и хапвания в леглото. Тъжно ми е, че свършиха, но всяко хубаво нещо има край. Защото след него ще ти се случи друго хубаво нещо и трябва да му разчистиш пътя 😉

1a162c58fe7c80c85de86f074fc2bd88И така, оказа се, че през тези почивни дни изгледах по телевизията няколко филма, за които дори не бях чувала, а други гледах за n-ти път. Един от тях ми направи много силно впечатление. Преводът на заглавието му е Любовта е опиат, а в оригинал е Love and other drugs. В главните роли са невероятно красивата Ан Хатауей и неустоимият Джейк Гиленхал (или Джилънхол, както го превеждат на някои места).

Филмът, в който си партнират актьорите, е романтичен, прочувствен и откровено ми хареса. Не се бях затрогвала така от… всъщност не помня откога. Не бях виждала и тези двама актьори в подобна светлина, но признавам, че доста си пасват като двойка. Не бих се учудила, ако са били заедно дори в реалния живот.

Има моменти във филма, в които може да ви се стори малко тежък, но според мен това е хубаво, защото не те оставя безучастен. Не липсват и забавни сцени, които ще ви накарат от сърце да се смеете или подсмихвате.

Историята на тези две изгубени души е затрогваща и красива. Показва ни нагледно, че когато се влюбиш, не можеш да избягаш от любовта. Колкото и да се опитваш да отблъснеш човека до теб, ти самият да се отдръпваш от него и да страниш, път за бягство няма. Накрая винаги се намирате и оставате заедно. Защото любовта е нещо, към което се пристрастяваш. Започнеш ли да прекаляваш с дозите й, измъкване няма.

Така че, ако ви се гледа нещо качествено, но не знаете какво да си изберете – това е моето предложение.

Любовта е опиат (с Джейк Гиленхал и Ан Хатауей)
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.