Малките жестове

27_88d978eb12b2c4f690483b00fe781070_happy-couple-having-breakfast-in-bed-togetherЛюбовта е нещо странно понякога. Чудим се как да я познаем и как да я намерим. Дали това, което имаме в момента, е настина любов или е някаква маска?

Ще ви издам една тайна. Любовта често се познава по малките жестове. Онези, които човекът до нас прави, за да ни улесни и да ни помогне. Вие също можете да показвате вашата обич и подкрепа именно по този начин.

Знаете ли колко е хубаво да ви събудят с чаша ароматно и току що направено кафе сутрин? А знаете ли колко е лесно и вие да направите подобен малък жест? Хубаво е и когато любимият ви човек стане час по-рано заради вас и ви направи закуска. А ако ви я поднесе в леглото… не се ли трогвате? А ако ви чака с роза в ръка след работа? Или измие съдовете вместо вас? Или неуспешно се опита да направи нещо за хапване просто за двама отмени за днес?

Малките жестове често означават много… и често са знак за онази искрена любов, която всички очакваме и търсим. Обаче трябва да се научим да ги виждаме, да ги разпознаваме. Те се крият някъде там из ежедневието ни, но отворени ли са очите ни за тях наистина?

Малките жестове
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.