Малките жестове

27_88d978eb12b2c4f690483b00fe781070_happy-couple-having-breakfast-in-bed-togetherЛюбовта е нещо странно понякога. Чудим се как да я познаем и как да я намерим. Дали това, което имаме в момента, е настина любов или е някаква маска?

Ще ви издам една тайна. Любовта често се познава по малките жестове. Онези, които човекът до нас прави, за да ни улесни и да ни помогне. Вие също можете да показвате вашата обич и подкрепа именно по този начин.

Знаете ли колко е хубаво да ви събудят с чаша ароматно и току що направено кафе сутрин? А знаете ли колко е лесно и вие да направите подобен малък жест? Хубаво е и когато любимият ви човек стане час по-рано заради вас и ви направи закуска. А ако ви я поднесе в леглото… не се ли трогвате? А ако ви чака с роза в ръка след работа? Или измие съдовете вместо вас? Или неуспешно се опита да направи нещо за хапване просто за двама отмени за днес?

Малките жестове често означават много… и често са знак за онази искрена любов, която всички очакваме и търсим. Обаче трябва да се научим да ги виждаме, да ги разпознаваме. Те се крият някъде там из ежедневието ни, но отворени ли са очите ни за тях наистина?

Google+ Comments

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.