Мечтая си аз за сватбено пътешествие в чужбина

Напоследък в главата ми са само сватби, нищо че е почти зима. Лятната фейсбук снимко-сватбена вълна ме удря чак сега, може би защото тогава хората са били в твърде голяма еуфория, за да качват снимки. Поне при мен такива неща излизат. Вдъхновението за днешния пост ще бъдат сватбените пътешествия по цял свят. Отсега си набелязвам места, че един ден да не се чудя, като ми се струпат много неща на главата покрай това „историческо“ събитие в живота на всяка жена. Местата са по-нестандартни, но какво пък, може късметът да ми се усмихне и наистина да ги посетя.

Wedding-CoupleСватбена дестинация номер едно в класацията ми е частен резерват Улусаба в ЮАР. Колко странно? Всъщност той е известен по-скоро с провеждането на сватбени церемонии, защото има огромна веранда, гледаща към красива зелена долина. Едно сафари в африканската пустош ще задоволи апетита  и на най-екстремно настроените младоженци. Аз лично се надявам да срещна антилопата гну, която съм запомнила от научно-популярните предавания.

Какво си представяте, като чуете Исландия? Лед, нали? Всъщност типичният исландски пейзаж не е като този в Антарктида. Летните температури от 13-14°C са напълно поносими, поне така съм чувала. Избрах Исландия от чисто любопитство, защото е една по-необичайна страна.

Последният ми избор е доста по-комерсиален. Мога да си се представя как си топкам краката в бистрите води на Индийския океан покрай Шри Ланка, а вие? Там всичките ми капризи могат да бъдат задоволени. Тази дестинация е много популярна сред младоженци, затова хотелите са подготвени да посрещат такива подобаващо.

Мечтая си аз за сватбено пътешествие в чужбина
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.