Новогодишни празненства

Имаше време, когато посрещането и празнуването на Нова година беше голяма еуфория. Винаги се чудех къде, с кого. Избирах най-примамливото предложение и винаги се вълнувах страшно много от това, че предстои най-големият купон.

Вече като възрастен човек посрещането на Новата година за мен е ден като всички останали. Не ме интересува къде ще съм, дали ще стане голяма веселба или нещо подобно. Най-ми е важно да съм с близките си приятели и да когато стане 12 часа да мога да си ги прегърна и да ги целуна и да им пожелая да са здрави и весели. Това може би е най-важното нещо за мен.

От друга страна седят много други хора, които продължават да се стараят да си прекарат възможно най-шармантно. Едни си правят новогодишни екскурзии на интересни и екзотични дестинации. Повечето от които на топли места. Други предпочитат родината, но резервират вили в някоя от красивите ни планини. За последното обаче е важно да се планира от много рано. Защото е много популярно да се прави, а все пак вилите, които се отдават под наем за Нова година, не са чак толкова много. Ето защо повечето желаещи за подобен тип празненство правят резервацията още от началото на лятото.

Това винаги ми се е струвало прекалено. Толкова дълго планиране за една вечер, която се повтаря на всеки 12 месеца… Разбирам да се планира пътуване извън страната или нещо подобно, няколко месеца предварително, но да трябва да резервираш вила, за да празнуваш там… кой знае с кого (защото плановете на хората се променят) ми се вижда прекалено.

Но все пак става въпрос за различни хора, с различни предпочитания и аз няма как да съдя за техните на базата на моите. Единственото, което е важно е да сме здрави и да се забавляваме. Как? Това вече е въпрос на лични предпочитания.

Новогодишни празненства
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.