Приятен масаж в салон Alure

masajiМасажите са моя страст от много време и редовно си купувам по някой ваучер от сайтовете за групово пазаруване, когато се предлага подобна услуга. Опитвала съм какви ли не масажи със шантави имена и много, много ми харесват 🙂

Преди няколко дни до вкъщи отвориха един нов и просторен салон за красота – Alure, където също се оказа, че правят масажи. Отвън новото място изглеждаше невероятно и не успях да устоя да си запиша час – трябваше да се изпробва, все пак ми е наблизо и може да го посещавам по-често, ако се окаже, че масажиста е достатъчно добър 🙂 Е, наистина останах много доволна! Масажът беше невероятен, отпуснах се изключително добре и се отърсих от ежедневния стрес.

Със сигурност скоро ще посетя същото място, за да се възползвам и от някои от другите разкрасителни услуги, като педикюр, маникюр, солариум, фризура и други. Наистина ми е много приятно да ми правят разкрасителни услуги, особено когато мога да се доверя на хората, които ги извършват по мен. А качеството в този салон изглежда доста високо – все пак е бутиков, и се надявам, че и останалия персонал са професионалисти като масажиста.  Останах много доволна от услугите им досега, и определено ще се възползвам отново.

Приятен масаж в салон Alure
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.