Съхранението на любовта

Безспорно, всеки един от нас е изпитвал хиляди любовни трепети през живота си. Това е основната причина, поради която стартирах този блог. Любовта е чувството, което ни кара да оглупяваме и много често дори най-близките ни хора нямат желание и нерви да слушат за проблемите и вълненията ни. Точно на това място се появявам аз, тази която е винаги в готовност да ви изслуша или да ви даде съвет.

Дори понякога да ставаме леко досадни с обясненията си за любимия човек, това е напълно нормално, защото както вече казах според мен любовта е движещата сила на света. А кои сме ние да и се противопоставяме? Да, всеки един от нас е наясно, че утре обектът на нашите мисли и желания може би ще е друг, но днес искам да обсъдя точно този с всичките малки и обяснителни подробности. Животът е прекалено кратък, за да пропуснем което и да е любовно вълнение, а следващото със сигурност ще бъде различно, защото подобно на хората и характерите, всяко едно влюбване е различно от предходните.

Съхранението на любовта
Rate this post

Google+ Comments

Posted by hrislove in Блогини and tagged with , , | Trackback
  1. Lidka82 says:

    Без любов света нямаше да изглежда по същия начин ! Всичко е любов към нещо или някой. Това е най-удивителното чувство на човека. Човек, който не е способен да обича живее напразно според мен

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.