Слънце, плаж море и мъничко… любов

Забелязали ли сте, че хората сякаш се променят през лятото? Стават по-слънчеви, по-весели, по-общителни и изглеждат някак си по-щастливи. Не знам… може би произвеждаме витамин D в по-големи дози, може би слънцето ни омагьосва или са виновни отпускарските месеци. През лятото моментът за пътувания е по-подходящ и следователно ни се случват интересни неща, за които после да разказваме. Имаме повече теми за разговор с близките и приятелите си. Ходим на концерти и посещаваме разнообразни събития, места и градове. Запечатваме ценни спомени в съзнанието си и се зареждаме с позитивизъм.

Разбира се, точно лятото е най-романтичният сезон, по време на който хормоните бушуват ли бушуват. Моментът е подходящ както да започнете нова връзка, така и да заздравите настоящата си. Ако до сега не сте прекарвали повече време със своята половинка, то имате перфектна възможност да го направите сега. Дали ще е за 2-3 дни на палатка в планината, седмица на морето или спа уикенд в лъскав хотел… истината е, че именно в такива моменти започвате да се опознавате по-добре. Проличават си малките навици, в които или ще се влюбите още по-силно един в друг, или ще разберете, че не сте подходяща двойка и не си пасвате достатъчно.

А да споменавам ли (конкретно на мъжете), че лятото имате най-широко поле за романтични изяви? Изберете си дали да хванете вашата любима под ръка и да се разходите по залез на плажа, извън града или на което и да е място с романтична гледка. Можете да заведете половинката си на пикник през деня или дори вечер някъде под звездите. Направите нещо импулсивно и приятно. Импровизирайте и се радвайте на хубавото време!

Желая ви успех и много летни емоции през слънчевите дни 🙂

beach-love-separate-with-comma-sun-water-Favim.com-220562

Слънце, плаж море и мъничко… любов
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.