Старата любов

Сигурно веднага асоциирахте днешната ми тема с една стара народна приказка “Старата любов ръжда не хваща”. Днес ще се опитам да поразмишлявам на тази тема. Винаги съм се питала дали една голяма любов може да изчезне безследно. Дали пък част от нея не остава скрита някъде дълбоко в сърцата на двама души. Едва ли едни истински чувства могат да бъдат перманентно заличени. Все нещо остава, си мисля аз. Дори това да е един хубав спомен, за изживяното щастие, който ни кара да се усмихваме понякога.

Има и една друга приказка, която също много харесвам – “Където е текло, пак ще тече”. Каква ли е вероятността старата любов да се възроди отново? Малка, голяма? Вие как мислите?

Аз лично смятам, че е доста голяма, но естествено зависи какви са били последните взаимоотношения в нея. Зависи как е приключила връзката и колко силна е била тя. Това си е лично мнение и с него не искам да ангажирам никого.

Ще се радвам да чуя и други мнения.

 

 

Старата любов
Rate this post

Google+ Comments

  1. Denko says:

    Ako lubovta e bila tolkova silna, zashto vuobshte e stara. Ako e imalo lubov zashto se razdelqt horata. Vse shte e imalo nqkakva prichina….

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.