Усмивката скъсява дистанцията между хората

Днешният ми пост е насочен към дамите, но нищо не пречи поуките му да бъдат извлечени и от мъжката половина на населението ни. Все пак става дума за една чисто човешка черта, а именно усмивката. Всички ние, и мъже, и жени, се усмихваме и предпочитаме сред усмихнати хора.

beautiful-smile6Има една вечна истина за искрената усмивка и тя е, че скъсява дистанцията между хората и може да бъде силен инструмент във вашите ръце. И като казвам, че е “инструмент”, моля, да не ме разбирате погрешно. Нямам предвид да се възползвате от хората около вас, примамвайки ги с мили погледи и двулични физиономии. Имам предвид искрената усмивка, която сближава хората, която кара вас и хората около вас да се чувстват добре и комфортно, когато сте в една компания.

Усмивката и погледът ви са двете неща, които “говорят” истината дори когато устните ви казват нещо различно. Те са най-искрените ви оръжия, така че използвайте ги правилно.

Усмихвайте се, когато сте щастливи. Усмихвайте се, когато сте искрени. Усмихвайте се, когато сте искрени, когато обичате, когато сте обичани, когато пожънете успех. Усмихвайте се дори когато нямате повод да го правите, но нямате повод и да не го правите. Усмихвайте се на малките неща. Усмихвайте се, когато другите около вас се усмихват или за да ги накарате да се усмихнат. Поводи има, стига да имате очи, за да ги видите. И не забравяйте, че усмихнатите хора са винаги по-харесвани, по-обичани и с по-приятелско излъчване.

Усмивката скъсява дистанцията между хората
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.