Цветето е винаги добра идея

Мъжете често правят гафове. Закъсняват, забравят, не се стараят и ние си знаем колко още неща им куцат в поведението и характера. Понякога е трудно да обясниш на един мъж какво точно е направил погрешно, а понякога дори да го осъзнава, не показва такива признаци и се преструва, че нищо не се е случило.

Мъже, нека ви кажа нещо. Ние, жените, сме раними същества и се случва да се ядосваме на дреболии. Понякога си изкарваме чужди ядове на ваш гръб, а не рядко вие прости си заслужавате конското, което получавате. Случва се и ние като ваши нежни половинки да се почувстваме недооценени и в такива моменти най-често сме като буреносни облаци, които сипят мълнии във всички посоки. Настъпват и времена, в които нито ние сме в пълното си право да се караме или сърдим, нито вие сте в правото си да ни игнорирате или да се караме.

Затова нека ви издам тайната на универсална стратегия, с която да ни умилостивите и стига да не сте сгазили лука много сериозно (с изневяра например) да възтържествува мир и хармония.

flowersЦветето е винаги добра идея! Подарете на жена цвете и лицето й ще грейне, а всичко негативно ще бъде забравено. Ще ви заобича сякаш нищо не се е случило, ще ви прегърне и целуне и няма да я познаете в сравнение с жената, която е била преди броени минути. А да споменавам ли колко позитиви ще спечелите, ако подарите на любимата си цвете без повод? Пробвайте и ще разберете 😉

Цветето е винаги добра идея
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.