Когато си в Рим… филма

wheninromeКато повечето жени и аз харесвам романтични комедии… даже много ги харесвам. Отпускащи са, неангажиращи и те разтоварват в края на деня. Разсейват те от проблемите и ти помагат да се отпуснеш на дивана прес телевизора с голяма купа пълна с пуканки и добро настроение. Допада ми освен това и краят в стил “заживели щастливо”.

Затова искам да ви препоръчам една от любимите ми романтични комедии, която съм гледала вече няколко пъти, но въпреки това с всеки следващ не ми омръзва.

Филмът се казва “Когато си в Рим” или When in Rome, ако ви е интересно оригиналното название. Главните роли се играят от симпатичната Кристен Бел, която е просто очарователна в ролята си, и Джош Дюамел, който пък може да се счита за олицетворение на мъжа мечта за повечето жени. Много добра комбина са двамата, толкова сладки и естествени изглеждат на екрана. Сюжетът на филма се развива основно Рим и в Ню Йорк, които пък са две от местата, които бих посетила с голямо желание. Симпатягата Дани Де Вито и още няколко колоритни образи пък придават онази забавна нотка на филма, без която не бихме го нарекли романтична… комедия.

Google+ Comments

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.