Недостъпността на момичетата – плюс или минус

Здравейте, приятели! Днес ще обсъдим една тема, която със сигурност вълнува много момичета и жени. И не само тях. Мнозина приемат като стопроцентова истина, че колкото по-хладно и недостъпно се държи една жена, толкова по-интересна и желана става тя за мъжете. Така ли е наистина? И винаги и при всички случаи това поведение е печелившо? И не действа ли в днешно време тази стратегия точно с обратен знак, не ни ли отдалечава от желаните резултати? Вие сещате ли се за мъж, който ще бъде пренебрегван, отхвърлян и игнориран дълго време, на когото многократно ще бъде казвано НЕ, но ще продължи да бъде на разположение, въпреки постоянните откази, които получава!?

Разбира се, мъжете са ловци по природа и обичат да преследват обекта, който са си набелязали – включително и в любовта. В този смисъл бързата, лесна и подарена победа няма как да им е особено интересна. Трябва да им бъде създадено усещане за значимост, трябва да повярват, че са участвали в едно състезание, преодолели са определени трудности и съперничества, и са успели да го спечелят благодарение на качествата си. Тоест трябва да им бъдат поставяни препятствия към целта, за да бъде постигането и по-сладко. С мярка обаче. Защото съвременните мъже, от друга страна, са доста разглезени и често прекомерните усилия ги отказват от преследването на поставената цел – най-малкото, защото на ъгъла чакат поне още няколко, също толкова атрактивни, впечатляващи и не чак толкова трудни за постигане обекта.

Затова, ако трябва да обобщим – прекалената достъпност и лесна постижимост определено са минус, другият полюс също не е плюс. Което поставя печелившата формула на мястото, което много пъти сме определяли като най-добро, не само в любовта, но и в живота – златната среда. Или иначе казано – бягайте, но когато усетите, че човекът след вас започва леко да се задъхва, да изостава, да се отегчава и да поглежда настрани, сменете темпото. И тактиката. 🙁

 

Недостъпността на момичетата – плюс или минус
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.