Отваряме ли често сърцата си?

Дарявате ли често? С SMS, купуване на картичка, банков превод или по друг начин? Отваряте ли сърцата си за хората, които обстоятелствата са поставили в трудно положение?

Ако обичаш хората като цяло, трудно ще подминеш гладен човек, който те моли да му купиш една баничка, например.  А какво да кажем за децата, които биват изоставяни в домове, в които те не само нямат нужната семейна среда, но и материалните условия да живеят и да се развиват нормално?

darenieЗатова трябва да ни има нас, и да подкрепяме нуждаещите се, както разбира се да има и хора като модела Ива Механджийска, които са готови да се посветят на каузата да им помагат. Преди няколко месеца тя стартира собствена фондация, чиято цел е да помага на деца в домове, хора с увреждания или тежки заболявания, и други.

Първото събитие, на което нейната фондация „Аз съм“ беше домакин, беше коледен благотворителен търг, на който много известни личности като Деси Зидарова, Никол Станкулова, мисис Вселена Елеонора Манчева, актрисата Диляна Попова и други, дариха свои ценни премети, които да бъдат продадени на търг, а парите дарени на деца в нужда по домовете.

Механджийска получи много подкрепа за фондацията си от свои колеги в модния и шоубизнеса, което ме радва. Подкрепиха я също фотографът Соломон Франсес, Светльо Кантарджиев, актьорът Силвестър и много други.

Надявам се, че с толкова известни личности в отбора на фондация „Аз съм“, ще успее да се привлече много внимание, съответно и дарители, благодарение на които да се помогне на хората, които са изпаднали в сериозна нужда.

Отваряме ли често сърцата си?
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.