Работа в екип

Работата в екип е много важна за нормалното протичане на работния ден. За добре свършената работа и като цяло за качествената продукция. Когато можеш да се довериш на човека до теб, нещата винаги се получават много по-добре. По-добре, защото всички сме хора. Като такива имаме силни и слаби моменти. Дни в които не сме на 100%. Нещата не ни се получават и допускаме грешки. В тези моменти е много важно да има хора, на които да се доверим и да се опрем. Такива хора, които ще ни покажат грешките, но няма да ни направят груба забележка и да ни се подиграват за безумната грешка, която сме направили.

Обикновено обичам да казвам, че груповата отговорност е ничия отговорност, но е много важно да можеш да работиш с хората около теб. Да ги уважава и да получаваш същото насреща. А не да те мачкат и да ти поставят невъзможни за изпълнение задачи, които ще те изнервят и изцедят до максимална степен.

Защото в едни такива моменти човекът, който не е бил оценяван до този момент може само да си каже… Ами аз по-добре да си потърся друго работно място, където ще ме оценят, където ще ме уважава и няма да ме затрупват с неизпълними таскове.

Работа в екип
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

  Some XHTML allowed.